Exclusief voor abonnees

RECENSIE. Au comptoir: Kempense, degelijke no-nonsensekeuken

Eind februari opende Au Comptoir op de plaats waar vroeger een volks cafeetje stond, in het Kempense Gierle. Kok Ivan en zijn vrouw Leen baten het gezellige restaurant uit, en we nemen plaats aan de lange bar rond de keuken. Op de kaart staan degelijke no-nonsense gerechten, met een Kempisch tintje. 

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.