Gemeente bedankt vrijwilligers met uniek kaartje

V.l.n.r.: Kim Geentjens, Lise Versmissen, schepen Griet Verheyen, Noura Mariën, burgemeester Marleen Peeters en Veronique Blockhuys.
RV / Gemeente Lille V.l.n.r.: Kim Geentjens, Lise Versmissen, schepen Griet Verheyen, Noura Mariën, burgemeester Marleen Peeters en Veronique Blockhuys.
De gemeente Lille stuurt eind deze week een bedankkaartje naar alle vrijwilligers op de Internationale Dag van de Vrijwilliger. Het kaartje is ontworpen door Noura Mariën. 

Om een ontwerper te zoeken voor haar bedankkaartje, schreef de gemeente een wedstrijd uit. Noura Mariën kwam er als winnaar uit. Véronique Blockhuys en Lise Versmissen werden tweede en derde. Ze kregen alle drie een cadeaubon van de gemeente. 

“We hebben meer dan 1.000 kaartjes laten drukken die we rechtstreeks aan onze vrijwilligers bezorgen of via hun verenigingen”, zegt schepen Griet Verheyen. “Zij verdienen het om extra in de bloemetjes gezet te worden. Door een wedstrijd te organiseren, wilden we het onderwerp vrijwilligerswerk extra in de aandacht plaatsen én tegelijkertijd zorgen voor een originele manier om al onze vrijwilligers te bedanken”.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.