Caravan gaat in vlammen op: gemeente zoekt onderdak voor bewoners

De caravan brandde volledig uit.
Peter Vanderveken De caravan brandde volledig uit.
Aan De Willaart in Poederlee (Lille) is woensdagvoormiddag brand uitgebroken in een caravan. Die ging daarbij volledig in vlammen op. 

De caravan stond achteraan de tuin van een woning gestald, naast een tuinberging. De caravan werd tijdelijk bewoond door de ouders of grootouders van de bewoners van het huis. Zij hebben recent een appartement gekocht in het centrum van Lille. In afwachting dat ze daar kunnen intrekken, woonden ze in de caravan. Nu ze door de brand hun tijdelijke woonst verloren hebben, zoekt het gemeentebestuur naar een oplossing. Mogelijk krijgen ze tijdelijk een noodwoning toegewezen.

Op het moment dat het vuur werd opgemerkt, was er niemand in de buurt van de caravan. Het is daardoor nog onduidelijk wat precies de oorzaak is voor de brand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen metershoog uit de caravan. De brandweer slaagde er net op tijd in om twee gasflessen van de vlammen te redden. De caravan zelf raakte totaal verwoest.

De brandweer tijdens de bluswerken aan de caravan.
Peter Vanderveken De brandweer tijdens de bluswerken aan de caravan.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.