Viktor Verhulst en Kobe Ilsen komen plaatjes draaien op Rijvers Festival

Viktor en Kobe tijdens Moose Bar XXL.
Joel Hoylaerts / Photonews Viktor en Kobe tijdens Moose Bar XXL.
Meisjes, begin alvast te gillen: Viktor Verhulst en Kobe Ilsen komen op zaterdag 10 augustus draaien op het Rijvers Festival in Zomergem.

Laura Tesoro en Bart Peeters waren al twee bekende namen voor zaterdag 10 augustus, maar daar komt het populaire dj-duo Viktor Verhulst en Kobe Ilsen nu bij. De twee stonden onder meer op Tomorrowland Winter, maar zijn dus nu ook vast van plan Rijvers Festival in te palmen. “Het dak moet er af. Verwacht geen zware house of techno. Ze gaan vooral voor foute ambiancemuziek”, klinkt het bij de organisatoren.

Ook namen als Clouseau, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, #LikeMe, de Ketnetband, Nachtwacht, Regi, Maxi Jazz van Faithless en Yves Deruyter doen de kaartenverkoop dit jaar toppen. Rijvers Festival vindt dit jaar plaats op 9, 10 en 11 augustus. Er zijn weekendtickets en dagtickets. Kinderen onder de 95 centimeter komen er gratis in.

Meer info op www.rijversfestival.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wim Baert

    In Zomergem bedoelen ze.