Steven Van Gansbeke wordt nieuwe voorzitter van N-VA Lievegem

Steven Van Gansbeke tussen Maikel Parmentier en Wiet Beirnaert.
JSA Steven Van Gansbeke tussen Maikel Parmentier en Wiet Beirnaert.
N-VA Lievegem heeft een nieuwe voorzitter. Steven Van Gansbeke uit Vinderhoute volgt Didier Garré op.

Wiet Beirnaert uit Zomergem wordt ondervoorzitter. Boegbeeld Maikel Parmentier blijft secretaris van de afdeling, die Zomergem, Waarschoot en Lovendegem overkoepelt. “We zijn heel tevreden met onze kersverse ploeg, en we zullen er alles aan doen om ons werk op lange termijn verder te zetten”, zegt voorzitter Van Gansbeke.

Yorben Versluys is de nieuwe jongeren- en communicatieverantwoordelijke. Ook Anja Nimmegeers, oud-voorzitter Didier Garré, Wouter De Muynck, Magda Van Acker, Walter De Muynck, Véronique Mussche, Marc Verhamme, Gunter Lippens, Jacqueline Batslé, Simonne Snoeck, Patrick Ponnet, Rudi De Sutter, Petra Vervaet, Marijke De Baere, Jan Boon, Raphael Van De Putte, Christof Van Hulle en Patrick Dhooghe zetelen in het bestuur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.