Recyclagepark Waarschoot moet binnenkort kleine twee weken dicht

Containerpark.
Foto Moens Containerpark.
Het recyclagepark van Waarschoot bij Lievegem moet tussen 12 en 22 november dicht door werken. Enkel op zaterdag 16 november zal het wel open zijn.

Van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 november, en ook van maandag 18 tot en met vrijdag 22 november zal het recyclagepark van Waarschoot gesloten zijn wegens werken. “In opdracht van Fluvius zijn er werken aan het traject van het nieuwe fietspad langs de spoorweg in Waarschoot”, zegt schepen Gerrit Van Brabandt (Open Vld). “Het gaat hier om de aanleg van gas, middenspanning en openbare verlichting. Het traject loopt ook deels over het recyclagepark van Waarschoot, dat daardoor moet sluiten voor een aantal dagen.”

Tijdens de sluitingsperiode zal de aannemer het asfalt inslijpen in de rijweg van het recyclagepark. Het gemeentebestuur zal in die periode het recyclagepark sluiten. De aannemer zorgt er voor dat het recyclagepark wel geopend kan worden op zaterdag 16 november.

Info: www.lievegem.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.