Politica’s leveren beha’s in voor goede doel

Katia Thomas van La Luna (links) met de vijf politica's in haar winkel.
JSA Katia Thomas van La Luna (links) met de vijf politica's in haar winkel.
Enkele vrouwelijke politica’s uit Lievegem hebben hun oude beha ingeleverd voor het goede doel, bij Lingerie La Luna in Waarschoot.

Onder andere schepenen Hilde De Graeve en Caroline Fredrick van CD&V doken in hun kast en haalden er enkele beha’s uit die ze niet meer dragen en willen schenken aan vrouwen die het moeilijk hebben om gepaste lingerie te kopen.

“De inzamelactie gebeurt heel de maand november, door 72 collega’s in heel Vlaanderen”, zegt Katia Thomas van La Luna. “We zitten halfweg de actiemaand en allemaal samen hebben we nu al meer dan 15.000 beha’s ingezameld. Ik ben blij dat ook vijf politica’s uit Lievegem de actie nu steunen. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld drie beha’s in hun kast liggen hebben die ze niet dragen. Breng die binnen en wij maken er mensen die het budget niet hebben om gepaste lingerie te kopen gelukkig mee.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.