Kleuterschool Ronsele gerenoveerd (en dat moeten alle oud-leerlingen zien)

Het schooltje van Ronsele opent volgende week opnieuw de deuren.
JSA Het schooltje van Ronsele opent volgende week opnieuw de deuren.
De kleuterschool van Ronsele bij Zomergem is grondig gerenoveerd. De school wil dat aan zoveel mogelijk oud-leerlingen laten zien.

De kleuterschool in Ronsele is een afdeling van Sint-Martinus Zomergem. Het schoolgebouw werd het voorbije jaar grondig gerenoveerd. “Het dak en de zolder werden vernieuwd”, zegt directeur Dirk Huys. “Er zijn nieuwe ramen, en het plafond en deuren werden vernieuwd. De muren kregen een nieuwe kleur en er werd een nieuw afdak geplaatst. We zijn als school trots op de uitgevoerde werken en willen dat graag tonen aan iedereen die ooit in Ronsele school liep. Oud-leerlingen, sympathisanten en alle andere geïnteresseerden in de school zijn welkom tijdens het feestweekend op 13, 14 en 15 september.”

Op vrijdagavond 13 september is er een fuif met Studio Megasound. Op zaterdag is er een spelnamiddag voor de kinderen en ’s avonds is er worstenkaarting en spelletjesavond. Op zondagmiddag kan iedereen aanschuiven voor beenhesp.

Heb je ooit in Ronsele school gelopen? Volg dan de Facebookpagina ‘Feestweekend Ronsele school’ of stuur een mailtje naar openingsweekendseptember@gmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.