Kersttoneel in Zomergem: Kunst Veredelt brengt eigen versie van ‘De kat in de kelder’

De cast van Kunst Veredelt in Zomergem.
RV De cast van Kunst Veredelt in Zomergem.
De koninklijke toneelbond Kunst Veredelt in Zomergem zorgt tussen Kerstmis en Nieuwjaar opnieuw voor een brok kersttoneel in Lievegem.

De toneelvereniging van Lovendegem speelde eerder dit najaar al ‘De kat in de kelder’, en nu pakt ook Kunst Veredelt uit Zomergem uit met een eigen versie. Het stuk vertelt het verhaal van een familie die via de kelder van een huis probeert het bankgebouw er naast te bereiken. Met Cedric Grijp, Frank Lambrecht, Hans De Moor, Isabelle Vanaelst, Jan Bekaert, Johan Geirnaert, Lauren Tollens, Sophie Steyaert en Wiet Beirnaert.

De voorstellingen vinden plaats op donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december, en ook op 2 en 3 januari 2020. Telkens om 20 uur in de toneelzaal van de Sint-Martinusschool, Dreef 47 in Zomergem. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 8 euro voor kinderen en leden van Opendoek. Info: www.kunstveredeltzomergem.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.