Daniëlle Van den Heerick is ‘meest innovatieve ondernemer’ uit Waarschoot

Daniëlle Van den Heerick krijgt haar prijs.
JSA Daniëlle Van den Heerick krijgt haar prijs.
Het Liberaal Verbond voor Zelfstandigen van Lievegem (LVZ) heeft aan Daniëlle Van den Heerick het ‘certificaat van innovatieve Waarschootse ondernemer 2018’ overhandigd.

‘Dit jaar zetten we een ondernemende duizendpoot in de kijker”, zegt Karolien Beké, voorzitter van LVZ Lievegem. “Danielle Van den Heerick stak mee haar schouders onder Amavita, de zaak van haar partner. Ze breidde het bestaande aanbod uit met onder andere feestzaalverhuur, danscursussen en culturele activiteiten. Ze opende eind vorig jaar ook het cultuurcafé Daantje. In het café kreeg cultuur een prominente rol.”

Daniëlle is de vijfde en laatste ondernemer die het certificaat van innovatieve Waarschootse ondernemer ontvangt. Vanaf dit jaar kunnen ondernemers uit volledig Lievegem zich kandidaat stellen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.