Burgemeester legt nieuwsman Nicholas Lataire op de rooster

Nicholas Lataire is adjunct-directeur van News City, de samenwerking tussen de nieuwsredacties van HLN, VTM NIEUWS en magazines zoals Dag Allemaal. News City is een onderdeel van DPG Media.
Photonews Nicholas Lataire is adjunct-directeur van News City, de samenwerking tussen de nieuwsredacties van HLN, VTM NIEUWS en magazines zoals Dag Allemaal. News City is een onderdeel van DPG Media.
Burgemeester Tony Vermeire van Lievegem kruipt op zondag 16 februari in de rol van journalist. Hij interviewt nieuwsman Nicholas Lataire uit Zomergem.

De Gezinsbond organiseert zondag een nieuwe editie van ‘Tussen Tap en Tafel’ waarin een bekende dorpsgenoot een andere boeiende dorpsgenoot interviewt. Deze keer stelt burgemeester Tony Vermeire de vragen aan Nicholas Lataire. Lataire is adjunct-directeur van News City, de samenwerking tussen de nieuwsredacties van HLN, VTM NIEUWS en magazines zoals Dag Allemaal. News City is een onderdeel van DPG Media. Nicholas Lataire en Tony Vermeire kennen elkaar nog uit hun verleden in de Messink en de vrije radio, en stonden in hun jeugd ooit samen op het podium als presentatieduo van de toenmalige Rijvers Feesten.

‘Tussen Tap en Tafel’ wordt gehouden op zondag 16 februari om 10.30 uur in het jeugdhuis ’t Ende, Stationsstraat 11 in Waarschoot. Leden betalen 1 euro en niet-leden 2 euro.

Info: cultuurvorming@gezinsbondwaarschoot.be.

Tony Vermeire en Nicholas Lataire in 2009, net voor ze een laatste keer het podium op zouden gaan als presentatoren van de toenmalige Rijvers Feesten.
Archiefbeeld JSA Tony Vermeire en Nicholas Lataire in 2009, net voor ze een laatste keer het podium op zouden gaan als presentatoren van de toenmalige Rijvers Feesten.