Winnaars eindejaaractie mogen voor 300 euro shoppen

De familie Goossens-Vekemans won voor driehonderd euro aan bonnen met de eindejaarsactie van de stad Lier.
David Legrève De familie Goossens-Vekemans won voor driehonderd euro aan bonnen met de eindejaarsactie van de stad Lier.

Het stadsbestuur van Lier heeft de winnaars van de eindejaarsactie ‘Winter Wonderland’ bekendgemaakt. De familie Goossens-Vekemans won voor driehonderd euro aan centrumbonnen.

Kerst in Lier stond afgelopen jaar in het teken van Alice in Wonderland. De plaatselijke middenstanders versierden hun etalages in het Wonderland-thema en de stad verspreidde Wonderland-posters onder haar inwoners. Dit alles om de kerstperiode nog wat sfeervoller te maken. Wie zo’n poster aan zijn raam hing, maakte kans op een prijs.

Een trekking bepaalde nu dus dat de familie Goossens-Vekemans de hoofdprijs krijgt. Het gezin mocht voor driehonderd euro aan aankoopbonnen in ontvangst nemen van burgemeester Frank Boogaerts (N-VA): een leuk cadeautje om 2019 goed te beginnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.