Voormalig gebouw van dansstudio Walkiers wordt feestzaal

Het vroegere gebouw van dansstudio Walkiers, aan de Aarschotsesteenweg, wordt wellicht een feestzaal. De nodige vergunningen zijn momenteel in aanvraag.
Marc Aerts Het vroegere gebouw van dansstudio Walkiers, aan de Aarschotsesteenweg, wordt wellicht een feestzaal. De nodige vergunningen zijn momenteel in aanvraag.
Het voormalige gebouw van dansstudio Walkiers aan de Aarschotsesteenweg in Lier staat op het punt om een andere bestemming te krijgen. De firma Nisrine Events uit Hoboken kocht het pand enkele maanden geleden aan en wil het nu omtoveren tot een feestzaal.

Momenteel loopt er een officiële aanvraag om een bestemmingswijziging te kunnen bekomen. Intussen zijn de mensen achter Nisrine Events al bezig met het herinrichten van het voormalige dansinstituut. Bedoeling is om beneden een grote zaal (voor ongeveer 400 gasten) en boven een kleinere zaal (voor zowat 120 gasten) te creëren. Tegen de start van de zomervakantie hoopt Nisrine Events de eerste feestvierders te kunnen ontvangen.

Een klein jaar geleden zette dansstudio Walkiers de activiteiten in Lier stop. Intussen danst men wel verder in Kessel.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wesley Kenis

    Ja recht voor onze deur, terwijl wij "enkel priveles" als excuus kregen. Voor de parking voor ons buurtbewoners is hierdoor volledig verloren, en het was al krap om een plaatsje te vinden na een werkdag.