Voormalig gebouw van dansstudio Walkiers wordt feestzaal

Het voormalige gebouw van dansstudio Walkiers aan de Aarschotsesteenweg in Lier staat op het punt om een andere bestemming te krijgen. De firma Nisrine Events uit Hoboken kocht het pand enkele maanden geleden aan en wil het nu omtoveren tot een feestzaal.

Momenteel loopt er een officiële aanvraag om een bestemmingswijziging te kunnen bekomen. Intussen zijn de mensen achter Nisrine Events al bezig met het herinrichten van het voormalige dansinstituut. Bedoeling is om beneden een grote zaal (voor ongeveer 400 gasten) en boven een kleinere zaal (voor zowat 120 gasten) te creëren. Tegen de start van de zomervakantie hoopt Nisrine Events de eerste feestvierders te kunnen ontvangen.

Een klein jaar geleden zette dansstudio Walkiers de activiteiten in Lier stop. Intussen danst men wel verder in Kessel.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wesley Kenis

    Ja recht voor onze deur, terwijl wij "enkel priveles" als excuus kregen. Voor de parking voor ons buurtbewoners is hierdoor volledig verloren, en het was al krap om een plaatsje te vinden na een werkdag.