Voetbaliconen van Mexico '86 kickeren op Grote Markt

Jan Ceulemans, Erwin Vandenbergh, Danny Veyt en Jean-Marie Pfaff gaven gisterenavond het beste van zichzelf tijdens het kickertornooi.
Foto Aerts Jan Ceulemans, Erwin Vandenbergh, Danny Veyt en Jean-Marie Pfaff gaven gisterenavond het beste van zichzelf tijdens het kickertornooi.

Voetballiefhebbers konden gisteravond hun hartje ophalen op de Grote Markt van Lier. De dj's Carl Schmitz en Herbert Bruynseels haalden vijf voetbaliconen van het WK Mexixo '86 naar de Grote Markt voor een kickertornooi. De Joe-collega's Leen Demaré, Raf van Brussel en Elke Van Mello namen het op tegen Jean-Marie-Pfaff, Leo Van der Elst, Erwin Vandenbergh, De Caje (Jan Ceulemans) en Danny Veyt.


"Ik kom zo graag naar Lier, de Pallieterstad is mijn heimat en dat zal altijd zo blijven", zegt Jean-Marie Pfaff. De helden van weleer konden op aardig wat supporters rekenen. "Wij zijn uit Lierde, 100 kilometer hiervandaan, en volgen Jean-Marie Pfaff op de voet", zeggen Steven Vekeman en David De Sutter. Joe FM Radio is nog in Lier tot en met vrijdagavond. Morgen brengen Leen Demaré en Raf Van Brussel de 80's Covernight met de Radiostars en vrijdagavond treedt Paul Michiels op. (WAE)