Vanaf september weer feestjes in La Rocca (maar in november kan het definitief gedaan zijn)

Dancing La Rocca viert op 7 september haar 31ste verjaardag. In november wordt wellicht gestart met de sloop van het gebouw.
RV Dancing La Rocca viert op 7 september haar 31ste verjaardag. In november wordt wellicht gestart met de sloop van het gebouw.
Na twee maanden zomerreces zullen er vanaf vrijdag 6 september opnieuw party’s plaatsvinden in de bekende dancing La Rocca in Lier. Voorlopig loopt La Rocca’s evenementenkalender vol tot eind oktober. Zoals het er nu voor staat, wordt de discotheek vanaf half november gesloopt. Al kan die timing nog wijzigen in functie van de agenda van de aannemer.

Het is al langer bekend dat het gebouw van La Rocca, aan de Antwerpsesteenweg in Lier, zal worden afgebroken en vervangen door twee baanwinkels met evenementenzalen. In april vorig jaar werd er een sluitingsfeest gehouden. Maar omdat het langer dan voorzien duurde vooraleer de nodige bouwvergunning werd bemachtigd, heropende La Rocca intussen de deuren. Regelmatig werden er losse events op poten gezet door het management van La Rocca zelf of door externe organisatoren.

“In de zomer namen we een korte break, maar vanaf september hervatten we”, vertelt Sanchez Campos, operational manager van La Rocca. “Zaterdag 7 september wordt sowieso een speciale avond, want dan vieren we de 31ste verjaardag van La Rocca.”

Wie nog eens een nostalgisch uitgaansavondje wil beleven in dé Lierse danstempel bij uitstek zal zich hoe dan ook moeten reppen. Eind maart zette het stadsbestuur het licht op groen voor de herinrichting van de La Rocca-site. Zoals het er nu naar uit ziet, kan aannemer Willy Naessens tegen half november beginnen met de afbraakwerken. Indien die timing om een of andere reden toch zou opschuiven, is de kans reëel dat er nog wat langer zal kunnen worden gefeest in het huidige gebouw. Meer info over de aankomende evenementen kan u vinden op larocca.be/agenda.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.