Uitbaatster hotel Florent lanceert eigen juwelenmerk Lo Adoro

“Wil kwaliteit bieden aan schappelijke prijs”

Viviane Van Roosendael lanceerde zopas het juwelenmerk Lo Adoro.
Marc Aerts Viviane Van Roosendael lanceerde zopas het juwelenmerk Lo Adoro.
Viviane Van Roosendael van hotel Florent in Lier maakt een opvallend zijsprongetje. De 55-jarige hoteluitbaatster lanceerde zopas haar eigen juwelenmerk, Lo Adoro genaamd. “Het ontwerpen en bijschaven van mijn eerste collectie duurde drie jaar, maar het resultaat mag er zijn”, glundert Viviane.

Al sinds 2004 baat Viviane Van Roosendael hotel Florent in de Florent Van Cauwenberghstraat uit. Ze runt er ook de keuken van het bijhorende restaurant. Tussendoor vond bezige bij Viviane nog tijd voor een ander project: de opstart van juwelenmerk Lo Adoro.

“Ik ben van nature een creatief iemand en wou daar nu eens iets meer mee doen”, vertelt Viviane. “Drie jaar geleden ben ik dan begonnen met het ontwerpen van juwelen. Ik volgde daarvoor geen cursus, maar vond heel wat nuttige info terug op het internet. Na heel wat bijschaafwerk kwam ik nu op een punt dat ik de ontwerpen klaar vond om in productie te gaan. Een externe firma vervaardigde voor mij de Elegante collectie. Daarin zitten gouden en zilveren oorbellen, ringen, armbanden en halskettingen.”

Lo Adoro gaat er prat op kwaliteit te bieden tegen een schappelijke prijs.
Marc Aerts Lo Adoro gaat er prat op kwaliteit te bieden tegen een schappelijke prijs.

Viviane gaat er prat op dat ze met Lo Adoro een goede kwaliteit kan brengen tegen een schappelijke prijs. “De prijzen van de juwelen zitten tussen 119 en 199 euro. Bij de lanceringsavond kreeg ik van verschillende mensen te horen dat de collectie tijdloos is en geschikt voor vrouwen uit alle leeftijdscategorieën.”

Vivianes juwelen zijn online te koop en momenteel zijn er ook twee fysieke verkooppunten: Marie Fleur in Lier en Sisera in Mechelen. Verder heeft Viviane aan de marketing van haar producten gedacht. “Musicalactrice Sasha Rosen – de vrouw van ‘Romeo’ Davy Gilles – wordt het gezicht van Lo Adoro”, geeft Viviane nog mee. “Daarnaast zullen er binnenkort ook spotjes te zien zijn op tv-zenders Vijf en TLC.”

Meer info op www.loadoro.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.