Taxichauffeur (26) gewond na spectaculair ongeval

De taxi botste tegen een geparkeerde oplegger langs de rijbaan.
Marc De Roeck De taxi botste tegen een geparkeerde oplegger langs de rijbaan.

Bij een spectaculair verkeersongeval op de Antwerpsesteenweg (N10) ter hoogte van dancing La Rocca is zaterdagmiddag een 26-jarige taxichauffeur gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.30 uur. Kort nadat ze een klant was gaan afzetten in een autogarage in de buurt, maakte de chauffeur rechtsomkeer en botste ze tegen een geparkeerde trailer van een vrachtwagen. Een deel van het dak, langs de passagierszijde, werd opengescheurd. 

“De vrouw liep verwondingen op en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging”, meldt politiewoordvoerster Magalie Derboven. De vrouw klaagde onder meer over pijn in de borststreek. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

De taxi botste tegen een geparkeerde oplegger langs de rijbaan.
Marc De Roeck De taxi botste tegen een geparkeerde oplegger langs de rijbaan.
De taxi botste tegen een geparkeerde oplegger langs de rijbaan.
Lokale Politie Lier De taxi botste tegen een geparkeerde oplegger langs de rijbaan.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gustaaf Van Bever

  Goede engel bewaarder gehad.. spoedig herstel.....

 • walter Lier

  Was er. Vrachtwagen stond geparkeerd. Weet niet wat taxichauffeur deed maar maakte zeker inschattingsfout of keek niet met deze gevolgen. Al goed dat klant net was uitgestapt

 • Bercobar Van Bovelde

  Hoe kan je nu rechtsomkeer maken als je al rechts rijd. En de garage van Peugeot ligt aan de overkant... Dat die vrouw pijn heeft dat snap ik. Maar dit ongeval ziet er heel bizar uit.. En 26 jaar ? Weinig rijervaring lijkt me dan. Die wagen ziet er behoorlijk verhakkeld uit, das niet van traag te rijden, zo te zien. Afin, ge moogt daar 70. Hoop dat ze rap geneest.

 • Francois Verrijt

  Wanneer gaan ze Europees eens verplichten om alle trailers aan de achterkant van een lage bumper te voorzien. Dan kan men er niet onder schuiven. Een trailer zonder lage bumper is in vele opzichten levensgevaarlijk.

 • Joeri De clercq

  Nathalie, we halen meer sensatie uit vrachtwagens dan automobilisten! En voor nog meer sensatie zal ik nog eens zeggen, gelijk zo een familie wagen uitgeklaard gedeukt is zal het ook van geen 50p/h ter rijden zijn,, sarcastisch dan want een voertuig is en blijft een blikken doosje.. gelijk een blikje cola in jouw hand.