Striptekenaar Dirk Van der Auwera promoot nieuw album tijdens signeersessie

Dirk Van Der Auwera hield een signeersessie in Standaard Boekhandel Lier. Ook ‘Het Hanzecomplot’, een eerder album rond ridder Dolf werd nog aan de man gebracht.
Marc Aerts Dirk Van Der Auwera hield een signeersessie in Standaard Boekhandel Lier. Ook ‘Het Hanzecomplot’, een eerder album rond ridder Dolf werd nog aan de man gebracht.
Striptekenaar Dirk Van der Auwera uit Lier heeft een nieuw en spannend album uit in de reeks De Avonturen van Ridder Dolf. Van der Auwera promootte ‘Het geheime wapen’ dit weekend in het Lierse filiaal van Standaard Boekhandel. De tekenaar hield er twee signeersessies.

‘Het geheime wapen’ is het tweede deel in de reeks rond ridder Dolf. De reeks – die wordt geschreven door een Nederlandse scenarist – speelt zich grotendeels af in het Nederlandse Kampen. In Het Geheime Wapen is Kampens rivaliteit met het naburige Harderwijk een belangrijk thema. In een volgend verhaal zal Ridder Dolf overigens terechtkomen in het veertiende-eeuwse Lier. Het is nog niet duidelijk wanneer dit album zal verschijnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.