Stad Lier zet gepensioneerde werknemers in de bloemetjes

Schepen van Personeel Rik Pets, burgemeester Frank Boogaerts en algemeen directeur Katleen Janssens met enkele stadsmedewerkers die in 2019 met pensioen gingen.
Marc Aerts Schepen van Personeel Rik Pets, burgemeester Frank Boogaerts en algemeen directeur Katleen Janssens met enkele stadsmedewerkers die in 2019 met pensioen gingen.
Op de tweede vrijdag van januari organiseert de stad Lier gewoontegetrouw een nieuwjaarsreceptie voor het stadspersoneel en ook vandaag werd die traditie in ere gehouden. Tijdens de receptie werden twaalf mensen in de bloemetjes gezet die in de loop van 2019 met pensioen gingen.

Schepen van Personeel Rik Pets (N-VA) had een kleine attentie in petto voor Annemie Van Vlasselaer, Lea Simons, Gerd Jaeken, Marc Geens, Werner Keynen, Martin Dauw en Ivo Wuyts. An Peeters, Kristin Van Assche, Eddy Suetens, Marcel Heylen en Werner Berghs zwaaiden in het voorbije jaar eveneens af, maar konden deze keer niet aanwezig zijn.

Burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) benadrukte verder dat er tegelijk ook nieuwe aanwervingen gebeuren. Het is de bedoeling dat het personeelsbestand in de huidige legislatuur licht zal aangroeien. Momenteel heeft Lier een zeshonderdtal werknemers in dienst.