Rukwind blaast luchtkasteel in Nete

Het springkasteel belandde in de Nete, de brandweer moest het er komen uitvissen.
Marc De Roeck Het springkasteel belandde in de Nete, de brandweer moest het er komen uitvissen.

De Lierse brandweerpost van Hulpverleningszone Rivierenland is vanmiddag moeten uitrukken naar de Nete in Lier. Daar had het een niet alledaagse interventie. Met hun kraanarm moesten de brandweermannen een springkasteel uit het water gaan halen. Kort daarvoor had een felle rukwind het springkasteel weggeblazen. Het belandde het enkele honderden meters verder in de Nete. Het springkasteel werd vanmiddag opgebouwd op de parking van Cultuur Centrum De Mol ter hoogte van Jeugdhuis Moevement voor de buitenspeeldag. Volgens het Jeugdcentrum op hun Facebookpagina waren ze het springkasteel nog aan het verankeren. “Maar was de winde ons voor”, luidt het. Bij het incident raakte niemand gewond. Of het springkasteel beschadigd raakte, is niet duidelijk. 

Rukwind blaast luchtkasteel in Net. De brandweer moest het luchtkasteel uit het water komen vissen.
Marc De Roeck Rukwind blaast luchtkasteel in Net. De brandweer moest het luchtkasteel uit het water komen vissen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.