Politie zoekt eigenaars van aangetroffen fietsen

Een van de vele gevonden fietsen tijdens de huiszoeking.
Lokale Politie Lier Een van de vele gevonden fietsen tijdens de huiszoeking.

De politie van Lier is op zoek naar de eigenaars van een tiental fietsen. Die werden vorige week aangetroffen bij een huiszoeking. Inspecteurs van de Lierse politiezone hadden toen twee verdachte personen aangetroffen. Toen ze deze wilden controleren, bleken ze in het bezit te zijn van fietsen waarvan zij de herkomst niet konden duiden. Hierop volgde er een huiszoeking in de woning van de verdachten. Het was tijdens die huiszoeking dat de verschillende fietsen werden aangetroffen. De fietsen werden vervolgens meegenomen voor verder onderzoek en nu blijkt dat er linken zijn naar diefstallen. Het onderzoek gaat ondertussen verder. “Wij vragen nu aan de bevolking of er fietsen zijn die worden herkend door slachtoffers van gestolen fietsen”, vertelt politiewoordvoerder Magalie Derboven. “Gedupeerden die hun fiets herkennen, mogen steeds met ons contact opnemen.” Dit kan steeds op het telefoonnummer 03/491.44.00.

Meer foto's zijn terugvinden op de Facebookpagina van de politie Lier: Gevonden fietsen huiszoeking dinsdag 23 juli 2019
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.