Pervert benaderde minderjarigen met oneerbare voorstellen

Op de vesten rond Lier benaderde een man een groepje scholieren met oneerbare voorstellen.
Kristof De Cnodder Op de vesten rond Lier benaderde een man een groepje scholieren met oneerbare voorstellen.
Bij de lokale politie van Lier is vorige week een melding binnen gelopen over een man die plaatselijke scholieren benaderde met oneerbare voorstellen. De politie onderzoekt de zaak en houdt nu extra patrouilles vlak voor en na schooltijd.

Het incident waarvan sprake deed zich voor op de Lierse stadsvesten. Een groepje leerlingen uit het middelbaar onderwijs werd er door een man aangesproken op een grensoverschrijdende toon. Enkele scholen vroegen hun leerlingen intussen om waakzaam te zijn en eventuele nieuwe incidenten te signaleren aan de school en aan de politie.

De Lierse politie en het federale parket onderzoeken de zaak. “We zetten ook extra patrouilles in op momenten dat de leerlingen zich van en naar de scholen verplaatsen”, laat politiewoordvoerster Magalie Derboven weten. “Paniek is nergens voor nodig, al raden we de jongeren aan om waakzaam te zijn en zich in groep te verplaatsen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.