Paul en Jasper kronen zich tot ‘Homo Peltzeriensis’

Paul Van den Cloot en Jasper Steenmans wonnen de 'Homo Peltzeriensis' wedstrijd.
RV Paul Van den Cloot en Jasper Steenmans wonnen de 'Homo Peltzeriensis' wedstrijd.

In de Frederik Peltzerstraat in Lier vond afgelopen weekend de tiende editie van het lokale straatfeest plaats. Tijdens de festiviteiten ging men – net als vorig jaar – op zoek naar de ‘Homo Peltzeriensis’. Paul Van den Cloot en Jasper Steenmans gingen met die bekroning lopen.

De ‘Homo Pletzeriensis’-wedstrijd was gebaseerd op de rubriek ‘Homo Universalis’ in het tv-programma Iedereen Beroemd. Dertien duo’s voerden allerhande praktische proeven uit en na elke ronde viel er één duo af. Uiteindelijk bleven Paul Van den Cloot en Jasper Steenmans over als winnaar. Zij verdienden zo ‘eeuwige roem’ en een cadeaupakket.

Het straatfeest in de Frederik Peltzerstraat was toen aan zijn tiende editie.
RV Het straatfeest in de Frederik Peltzerstraat was toen aan zijn tiende editie.

Los van deze ludieke wedstrijd was er nog heel wat randanimatie. Het buurtcomité had verder een tombola op poten gezet ten voordele van de stichting Kom Op Tegen Kanker, omdat drie buurtbewoners in het voorbije jaar stierven aan kanker. De tombola bracht 693 euro op.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.