Ook Lierse handelaars bieden voortaan voedingswaren aan via Beedrop

Enkele van de handelaars die inschreven op het Beedrop platform tekenden vandaag present voor de voorstelling.
RV Enkele van de handelaars die inschreven op het Beedrop platform tekenden vandaag present voor de voorstelling.

Sinds vandaag is het online winkelplatform Beedrop ook actief in Lier. Via Beedrops website kunnen klanten voedingswaren bestellen bij een groepje lokale handelaars en die producten aan huis laten leveren.

Omdat je via één site kan bestellen bij verschillende handelaars heeft de klant een ruime keuze. De verkopers moeten dan weer geen tijd en energie stoppen in het uitbouwen en onderhouden van een eigen webshop. Beedrop organiseert de online verkoop voor hen, in ruil voor een percentage op de winst. De firma neemt ook de leveringen op zich. In Lier zal er worden geleverd op vrijdagavond, tussen 18 en 21 uur.

In de opstartfase sloten twaalf voedingszaken uit Lier en omgeving aan bij Beedrop: Drankenpaleis Plus, Delicatessen Chris, De Wilde Zee, Recht van ‘t Veld, het Brabanderhof, Gebroeders Vercammen, De Kaasplank, Vishandel Steloy, Delicato, Superkip, LemBi-shop en Visjes van Spiessens. “Bedoeling is dat dit lijstje later nog wordt uitgebreid”, zegt regioverantwoordelijke Koen Vlaeyen van Beedrop. In de omgeving was Beedrop al langer actief in Mechelen, Heist-op-den-Berg en Willebroek.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Micheline Becquet

    IK woon in lier heb app gedownload maar niks. Niet beschikbaar