Nieuwe website wil Lierse en Hooiktse handelaars steunen in moeilijke coronatijden

De handelaars in Lier beleven slechte tijden.
David Legreve De handelaars in Lier beleven slechte tijden.
Liers gemeenteraadslid Bart Verhoeven heeft een website gemaakt om de lokale handelaars te steunen tijdens de coronacrisis. Handelaars kunnen zelf aan Verhoeven laten weten welke activiteiten ze momenteel nog ontplooien. Die informatie wordt dan op www.steunonzelokalehandelaarslier.be geplaatst.

“Veel handelaars uit Lier en Koningshooikt worden getroffen door de weliswaar noodzakelijke maatregelen die worden genomen ter bestrijding van het coronavirus”, zegt Bart Verhoeven. “Heel wat van de betrokken ondernemers proberen, zo goed en zo kwaad het kan, met creatieve initiatieven deze moeilijke periode door te komen. Ik wil nu alle Lierse en Hooiktse zelfstandigen die op één of andere manier nog actief zijn bundelen op één website. Zo kunnen ze wat gratis promotie krijgen. Ik wil benadrukken dat dit geen politiek, maar een persoonlijk initiatief is.”

Middenstanders die dat willen, kunnen een mail sturen naar info@steunonzelokalehandelaarslier.be. Vrijdagmiddag had al een tiental handelaars zichzelf laten registreren.