Leerlingen Atheneum mogen aan de slag met inbraakalarm van bank

GDW Security, Securitas en AXA Bank schenken acht inbraakcentrales aan het Lierse Atheneum. Christophe Van Wambeke (Atheneum Lier), Dimitri Haverals (GDW Security), Michel Van Looy (leerkracht), Betty Smets (AXA Bank) en Danny Laurier (Securitas) bij zo'n centrale.
David Legreve GDW Security, Securitas en AXA Bank schenken acht inbraakcentrales aan het Lierse Atheneum. Christophe Van Wambeke (Atheneum Lier), Dimitri Haverals (GDW Security), Michel Van Looy (leerkracht), Betty Smets (AXA Bank) en Danny Laurier (Securitas) bij zo'n centrale.

Technische school Atheneum Lier heeft van de firma’s GDW Security, Securitas en AXA Bank vandaag een bijzonder cadeau gekregen. De bedrijven in kwestie schonken acht inbraakdetectiesystemen die tot voor kort werden gebruikt in bankinstellingen van AXA.

“Voor onze leerlingen is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met een gesofisticeerde installatie die echt werd gebruikt in de bedrijfswereld”, zegt schooldirecteur Christophe Van Wambeke. De scholieren uit de derde graad Elektrische Installaties mogen binnenkort de systemen uit mekaar halen en weer in mekaar proberen te zetten, een activiteit waarvan ze veel zullen kunnen opsteken.

Atheneum Lier is GDW, Securitas en AXA dan ook erg dankbaar. “Het was onze leerkracht Michel Van Looy, die jarenlang actief was in de bedrijfswereld, die onze school in contact bracht met de betrokken firma’s”, geeft directeur Van Wambeke nog mee. “We zijn blij dat ze allemaal positief reageerden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.