Klant Krantenkopje wint half miljoen met krasspel

Uitbaters Annick Delen en Corneel Goormans voor dagbladhandel Krantenkopje. Een klant won 500 000 euro met het krasspel Ca$h.
Marc Aerts Uitbaters Annick Delen en Corneel Goormans voor dagbladhandel Krantenkopje. Een klant won 500 000 euro met het krasspel Ca$h.

In dagbladhandel Krantenkopje in de Lierse Eikelstraat won een klant vorig weekend maar liefst 500 000 euro bij het krasspel Ca$h van de Nationale Loterij. “Zowel de winnaar als wij zelf stonden te trillen op onze benen”, zeggen winkeluitbaters Annick Delen en Corneel Goormans. De gelukkige was een 29-jarige man.

Dik twee jaar geleden namen Annick Delen en Corneel Goormans een krantenwinkel over in de Eikelstraat. Nooit eerder verkocht het duo zo’n waardevol lotje als afgelopen weekend. Een inzet van tien euro leverde een opbrengst van een half miljoen op.

“Niet alleen voor de koper van het lot, maar ook voor ons was dit een heel bijzondere gebeurtenis”, vertellen Annick en Corneel. “Toen de winnaar – overigens geen vaste klant van ons - zijn biljet valideerde, schrokken we ons allemaal een ongeluk. 500 000 euro is toch al een serieuze som. We stonden minutenlang te trillen op onze benen. De winnaar was zelfs sprakeloos. We namen meteen contact met de Nationale Loterij om te dubbelchecken en daar bevestigde men het goede nieuws. Wij zijn heel blij voor de winnaar en hopen natuurlijk dat dit nog meer mensen zal aanzetten om hun geluk bij ons te beproeven (lacht).”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.