K3 en Sam Gooris sluiten Lier Centraal af

K3 is vrijdag dé topact op de laatste Lier Centraal van deze zomer.
Kristof Ghyselinck K3 is vrijdag dé topact op de laatste Lier Centraal van deze zomer.
K3 en Sam Gooris sluiten vrijdag de gratis Lier Centraal concertreeks af. Tussen 11 en 24 uur zijn er daardoor enkele speciale verkeers- en parkeermaatregelen van kracht op en rond de Grote Markt.

Op de slotdag van Lier Centraal zijn de kinderen baas. Speciaal voor hen komt K3 naar de Grote Markt. Vanaf 14 uur start het voorprogramma, met kinderdisco en tal van attracties op maat van het jonge volkje. Rond 17 uur wordt K3 op het podium verwacht. Sam Gooris zorgt vanaf 18.30 uur voor de afterparty. Enkel deejays nemen het nadien nog even over en om 22 uur gaat de muziek uit.

Omwille van Lier Centraal wordt het marktplein tussen 11 en 24 uur afgesloten voor alle verkeer. Verder is het zo dat muziekliefhebbers de markt enkel kunnen betreden via de Van Cauwenberghstraat, de Vismarkt en de Lisperstraat. Het plein verlaten dient te gebeuren via de Antwerpsestraat, de Koning Albertstraat en de Eikelstraat. In verschillende omliggende straten geldt een parkeerverbod. Aan de Vismarkt en het Heilig-Hartziekenhuis zijn dan weer bewaakte fietsenstallingen voorzien.

Tot slot nog dit: er worden verdwaalbandjes ter beschikking gesteld aan de bonnetjeskassa. Kindjes die zouden verloren lopen, zullen worden opgevangen aan de EHBO-stand tot hun ouders ze opnieuw komen ophalen. Meer info www.liercentraal.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.