HLN-fotograaf en 13-jarige fan stellen tentoon in Wezenkapel

Axel Klynen en David Legrève stellen dit weekend tentoon in de Lierse Wezenkapel.
David Legreve Axel Klynen en David Legrève stellen dit weekend tentoon in de Lierse Wezenkapel.
Onze vaste HLN-huisfotograaf David Legrève toont zich dit weekend in de Wezenkapel van het Lierse begijnhof van zijn meest artistieke kant. Legrève stelt er foto’s tentoon met een kunstzinnig randje. Ook de amper 13-jarige Lierenaar Axel Klynen showt er enkele van zijn kiekjes.

“Los van mijn werk voor de krant probeer ik geregeld artistieke beelden te maken”, vertelt David Legrève. “Vaak gaat het dan om op het eerste gezicht banale zaken die ik opmerk, maar waaraan toch een bepaalde twist zit. Zo heb ik bijvoorbeeld een fotoreeks over elektriciteitskasten.”

Het idee om te gaan exposeren kwam niet van David zelf, maar van kennis Eddy Klynen en diens zoon Axel. “Zij zijn fan en vonden dat ik eens naar buiten moest komen met mijn werk”, glimlacht onze fotograaf. “Axel fotografeert zelf trouwens ook en hij krijgt tijdens de tentoonstelling zijn eigen hoekje.”

De expo is op zaterdag 29 en zondag 30 juni gratis te bezoeken tussen 14 tot 18 uur. Liefhebbers krijgen de kans om de tentoongestelde plaatjes aan te kopen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.