Foodtruckfestival Kafé Kasserol heeft verrassingen in petto voor vijfde verjaardag

Foodtruckfestival Kafé Kasserol viert zijn vijfde verjaardag en heeft enkele verrassingen in petto voor de bezoekers.
Benoit De Freine Foodtruckfestival Kafé Kasserol viert zijn vijfde verjaardag en heeft enkele verrassingen in petto voor de bezoekers.
In het stadspark van Lier gaat vandaag de vijfde editie van foodtruckfestival Kafé Kasserol van start. Aan de beproefde formule van de voorbije jaren worden nu enkele ‘jubileumverrassingen’ voor de bezoekers toegevoegd.

Kafé Kasserol was destijds een van de eerste foodtruckfestivals uit de regio. Enkele vrienden uit Lier en omgeving bouwden het evenement intussen uit tot een vaste waarde. Van nu tot en met zondag zullen er meer dan twintig foodtrucks present zijn in het park.

“Uiteraard blijft het eten centraal staan. Zo komen onder andere de klassieke Belgische, de Mexicaanse en de Oosterse keuken aan bod”, zegt medeorganisator Sander De Swert. “Los van het eten voorzien we de nodige kinderanimatie en muzikale omkadering. Onze dj's zullen ’s avonds hun ding kunnen doen in een omgebouwde brandweerwagen. Deze oldtimer wordt één van de blikvangers van het festival.”

Het Lierse stadspark vormt nog tot en met zondag het decor voor Kafé Kasserol.
Benoit De Freine Het Lierse stadspark vormt nog tot en met zondag het decor voor Kafé Kasserol.

Omdat Kafé Kasserol vijf kaarsjes mag uitblazen en dus een eerste jubileum viert, biedt de organisatie de bezoekers enkele verrassingen aan. “Veel meer kan ik daar niet over zeggen. De mensen moeten het zelf maar komen ontdekken”, besluit Sander De Swert met de glimlach.

Kafé Kasserol is woensdag open tussen 16 en 23.30 uur, donderdag tussen 12 en 22 uur, vrijdag tussen 16 en 23.30 uur, zaterdag tussen 12 en 23.30 uur en zondag tussen 12 en 22 uur. Meer info op www.kafekasserol.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.