De Romeo’s, mosselsouper en rommelmarkt tijdens 35ste Kerselaer Kermis

Vorig weekend zetten De Romeo’s nog Tomorrowland op hun kop. Zaterdag zijn de ambiancemakers bij uitstek te zien op Kerselaer Kermis.
Joel Hoylaerts / Photo News Vorig weekend zetten De Romeo’s nog Tomorrowland op hun kop. Zaterdag zijn de ambiancemakers bij uitstek te zien op Kerselaer Kermis.
In het laatste weekend van juli staat aan Hoog Lachenen in Lier traditiegetrouw Kerselaer Kermis op het programma. Voor de 35ste editie houdt de organisatie grotendeels vast aan het vertrouwde succesrecept. Grootste nieuwigheid is een bingo- en mosselavond op vrijdag.

“In de voorbije jaren lieten we vrijdags een orkestje komen, maar nu doen we eens iets anders”, zegt voorzitter Marc Op de Beeck van de Kerselaervrienden. “In onze feesttent kan je dan – mits voorinschrijving – mosselen, kip of een koude schotel komen eten. Later op de avond spelen we bingo.”

Op zaterdag vormen De Romeo’s de topact van een muzikale avond. “Het is al de vierde keer dat we De Romeo’s boeken. Zij brengen altijd volk en ambiance mee”, gaat Marc Op de Beeck verder. “Op zondag is onze rommelmarkt de blikvanger. Vanaf 8 uur verwachten we een vijfhonderdtal standhouders. ’s Avonds komt onder andere 2Fabiola optreden in onze tent.”

Kerselaer Kermis is al toe aan haar 35ste editie. Hier een archiefbeeld van vorig jaar.
David Legreve Kerselaer Kermis is al toe aan haar 35ste editie. Hier een archiefbeeld van vorig jaar.

Volgens de jongste voorspellingen gaat de hitte tijdens het weekend iets draaglijker zijn dan nu, dus dat is een meevaller voor de organisatie. En er is nog goed nieuws voor het organisatiecomité. Tijdens de voorbije maanden stroomden er maar liefst vijf jonge krachten in bij het bestuur van de Kerselaervrienden. “De ouwe loopt stilaan op zijn laatste benen”, lacht de 70-jarige Marc Op de Beeck. “Het is goed dat de opvolging verzekerd is.”

Alle praktische info en het volledige kermisprogramma kan u vinden op www.kerselaerkermis.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.