Crooner François speelt thuismatch tijdens 14de Lisp Kermis

Lierenaar François Van den Broeck komt optreden tijdens de ‘Crooner Night’ op Lisp Kermis.
VTM Lierenaar François Van den Broeck komt optreden tijdens de ‘Crooner Night’ op Lisp Kermis.
Op de hoek van de Lispersteenweg en de Rivierstraat in Lier vindt van woensdag tot en met zondag de veertiende editie plaats van Lisp Kermis. Zoals steeds is er ook nu weer een goed gevuld muzikaal programma in de grote kermistent.

Nadat er woensdag wordt gestart met een bingoavond, volgt er donderdag een ‘Crooner Night’. Pino Baresi en Lierenaar François Van Den Broeck (finalist van The Voice Senior) komen dan optreden. Vrijdag is er een muzieknamiddag met Eddy Smets en Letty Lanka. ’s Avonds pakt de organisatie uit met Les Folles de Gand, een cabaret- en travestieshow. Op zaterdag komt coverband Plug It In langs en later op de avond neemt Filip D’Haeze over. Tijdens het slotfeest op zondag moeten Ronny Lee en Funky D voor de nodige sfeer zorgen. Zondag is er overdag ook nog een rommelmarkt op de Lispersteenweg. Daar is plaats voor zowat vierhonderd standhouders.

Alle evenementen op Lisp Kermis zijn gratis toegankelijk. Meer info op www.facebook.com/lispkermis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.