Carolina en Willy stralen op zeventigste huwelijksverjaardag

Willy Cailliau en Carolina Leys zijn zeventig jaar getrouwd.
David Legreve Willy Cailliau en Carolina Leys zijn zeventig jaar getrouwd.
In het Lierse woonzorgcentrum Paradijs vierden bewoners Willy Cailliau (94) en Carolina Leys (93) hun zeventigste huwelijksverjaardag. Het platina paar kreeg van het koningshuis een tinnen schotel voor dit bijzondere jubileum.

Carolina werd geboren in Lier, terwijl Willy oorspronkelijk afkomstig is van Brecht. De twee leerden elkaar kennen terwijl Willy zijn legerdienst vervulde. Nadat ze in 1949 trouwden, kregen Carolina en Willy twee dochters: Chris en Ann. Willy kwam vroeger aan de kost als belastinginspecteur, terwijl Carolina de zorg voor de kinderen op zich nam.

Ook dochters Chris en Ann vierden mee.
David Legreve Ook dochters Chris en Ann vierden mee.

Sinds 2013 woont het koppel in rusthuis Paradijs. Carolina en Willy zijn daar trouwens nog best actief, want ze gaan regelmatig wandelen of fietsen op de hometrainer. Daarnaast kijken ze graag naar sport op tv. Carolina houdt vooral van tennis, terwijl Willy meer oog heeft voor voetbal en wielrennen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.