Exclusief voor abonnees

Buurtbewoners Predikherenlaan zijn sluipverkeer beu en doen oproep aan stad: “Weer doorgaand verkeer uit centrum”

Enkele bewoners van de as Sint-Gummarusstraat/Predikherenlaan/Wijngaardstraat ergeren zich aan het “alsmaar drukker en gevaarlijker wordende sluipverkeer” in hun buurt.
Marc Aerts Enkele bewoners van de as Sint-Gummarusstraat/Predikherenlaan/Wijngaardstraat ergeren zich aan het “alsmaar drukker en gevaarlijker wordende sluipverkeer” in hun buurt.

Enkele bewoners van de as Sint-Gummarusstraat-Predikherenlaan-Wijngaardstraat in Lier zijn een affichecampagne gestart om het “alsmaar drukker en gevaarlijk wordende sluipverkeer” in hun buurt aan te kaarten. Betrokkenen vragen het stadsbestuur om het doorgaand verkeer uit het centrum te weren. Volgens bevoegd schepen Bert Wollants (N-VA) tonen de laatste tellingen echter geen stijgende verkeersdrukte aan.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brian Maclaughlin

  Meer controles op snelheid in de binnenstad is meer dan nodig!!! Sommige chauffeurs hebben geen enkele respect voor de bewoners van de straten die zij gebruiken om doorhet stad te rijden, Bert wollants..... Werk aan de winkel

 • chantal Goovaerts

  Mocht men strikt de 30 km/u- regel doen gelden, door effectieve controles, bemand en met het nodige tijdverlies door verbalisatie, het aantal laagvliegers zou snel dalen. ,. Maurits

 • Rudy Rodyns

  Wacht nog even tot men aan de bouw van een nieuw appartementsgebouw in de Kartuizersvest begint. Dan zit alles vast !

 • rudy verlinden

  Het verkeer in onze mooie stad is een puinhoop ..antwerpsesteenweg is een hindernissen parkours...de afstelling van verkeerslichten aan spoortunnel is natte vingerwerk...de binnenstad is een kopie van parijs roubaix(ontelbare putten)...u mag cijfers tonen beste Bert...de werkelijkheid spreekt u echter tegen...komaan NVA doe beter u best..