Babyborrels in voormalige Illusion

SAN MARCO VILLAGE MAAKT EVENEMENTENZAAL VAN GESLOTEN DISCOTHEEK

Johnny Crijns, zaakvoerder van San Marco Village, in de voormalige Illusion. De nieuwe zaak zal de naam 'The Tree' dragen.
Marc Aerts Johnny Crijns, zaakvoerder van San Marco Village, in de voormalige Illusion. De nieuwe zaak zal de naam 'The Tree' dragen.
De voormalige discotheek Illusion is vanaf nu een riante evenementenzaal. Feestzaal Baobab, die er tot voor kort zat, ruimt plaats The Tree, de derde San Marco Village van zaakvoerder Johnny Crijns. "Voor ons is dit een schitterende opportuniteit in Lier."

"Lier is een mooie stad met veel potentieel en vermits iedereen San Marco Village kent, gaat dit een succesverhaal worden. Wij beginnen niet van nul, de mensen kennen onze service. Wij organiseren kleine feestjes voor tien man tot grote evenementen voor duizenden mensen. Op de locatie in Lier kunnen tot 350 mensen terecht. En het blijft betaalbaar. Een trouwfeest kost 80 euro per persoon alles inbegrepen", vertelt Johnny Crijns die samen met zijn twee broers Wim en Paul de drie San Marco Villages leiden. Daarnaast zijn er nog 58 vaste werknemers -met de bowling erbij- en een 200-tal mensen die kunnen ingeschakeld worden.

johnny Crijns in oude Illusiom 2
Marc Aerts johnny Crijns in oude Illusiom 2

The Tree

"Wij hebben de zaak omgedoopt tot The Tree omdat hout er de warme sfeer bepaalt. Als het mooi weer is, kunnen we buiten op het terras. Verder is er ook nog een grote parking", vertelt Johnny Crijns.


Vader François Crijns lag aan de basis van het fenomeen San Marco Village. Hij was een verwoed kampeerder die steeds op zoek was naar nieuwe uitdagingen. "En zo ontwierp hij zijn eerste kampeerwagen met een gewicht van 1.500 kilogram en dat was toch een beetje veel voor de gemiddelde automobiel. Pas toen hij dat gewicht twee jaar later tot een derde kon herleiden, was de consument geïnteresseerd. Dermate geïnteresseerd dat vader een perceel grond kocht op de Boomsesteenweg in Schelle om er te beginnen met de productie van caravans. Zoon Wim en dochter Marina inspireerden hem intussen voor de bedrijfsnaam Wima", zegt Johnny Crijns. In de jaren 60 liepen jaarlijks 500 Wima's van de band en volgden de modellen elkaar op. Begin jaren 70 viel de caravan echter een beetje uit de gratie van de reiziger. "Voor mijn vader was dat het signaal om drastisch van koers te veranderen en de assemblagehal om te bouwen tot een bowling- en feestzalencomplex. En dat doen we vandaag nog steeds. Sinds 1992 wordt het familiebedrijf gerund door mijn twee broers, onze echtgenotes en mezelf."


The Tree is gelegen op de Mechelsesteenweg 380/4 Lier en is te bereiken op info@three.be of telefonisch op 015/65 56 51.