Steven Bellemans (ex-Liedekerke) kijkt uit naar nieuwe uitdaging en club

Zondagavond beslisten coach Steven Bellemans en het bestuur van Nederhasselt om na een jaar samenwerking uit elkaar te gaan. De Liedekerkenaar kon zich niet meer vinden in de werking van de Oost-Vlaamse derdeprovincialer.

Voetbal

Bellemans is in onze contreien beter bekend als de trainer die Liedekerke van derde naar eerste provinciale bracht. Hij verschaft nadere uitleg. "Wellicht heb ik met Nederhasselt een verkeerde keuze gemaakt. Met de spelers was het fantastisch om mee samen te werken. Op bestuurlijk vlak had ik vanaf het begin de indruk dat we niet op dezelfde golflengte zaten. Ik nam over op het moment dat de ploeg op de derde plaats stond. Op zich is dat al opmerkelijk."


De Liedekerkenaar kijkt uit naar een nieuwe uitdaging. "Ik zoek een ambitieuze ploeg in tweede of derde provinciale. Vroeger was ik tien jaar aan de slag bij Liedekerke. Ik bracht hen inderdaad van derde naar eerste provinciale en zorgde telkens vlot voor het behoud. Het zou fijn zijn om opnieuw een dergelijke ploeg te vinden waar ik kan werken aan mooi project." (EVL)