Loslopende Mechelse herder gevangen en overgebracht naar asiel

Zoekteam Pajot
De loslopende Mechelse herder, die al een week ronddoolde in Liedekerke, is door dierenliefhebbers gevangen en overgebracht naar het dierenasiel in Ninove.

De hond werd op verschillende plaatsen gespot en volgens getuigen gedroeg het dier zich soms angstig en agressief. De eerste meldingen dateren van zondagnamiddag, toen iemand hem zag lopen op de parking van Liedekerke Bos. Maandag werd hij gespot in de Kaaitvaartstraat en de Sint-Gabriëlstraat en nadien op de parking van de Colruyt. De politie waarschuwde de inwoners via Facebook en gaf hen de raad om de hond niet zelf te vangen.

Vrijwilligers van Zoekteam Pajot kwamen gisteren een vangkooi plaatsen om het dier te lokken en te vangen. Hij werd nadien overgebracht naar het asiel van Ninove.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • sandra van belle

    Ik ben blij dat de hond veilig is nu.