Laatste parkconcert met Bram & Lennert en Fifties Fever

Bram & Lennert
rv Bram & Lennert
Liedekerke neemt vrijdagavond afscheid van de zomer tijdens het laatste parkconcert in het Warandepark. Bram & Lennert krijgen de eer om de reeks af te sluiten en het park nog een laatste keer in vuur en vlam te zetten.

Het zal moeilijk zijn om vrijdag stil te blijven staan in het Warandepark. The Squad trapt rond 18.45 uur de laatste editie van dit jaar af. Fifties Fever volgt, een liveband die je terugbrengt naar de jaren vijftig met muziek die je aan het swingen en jiven brengt. Bram & Lennert mogen de negende editie van de Liedekerkse parkconcerten afsluiten.

De inkom is zoals altijd volledig gratis en er zal voldoende drank en eten aanwezig zijn om de dorstigen te laven en hongerige magen te stillen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.