Inbraakpoging bij beenhouwerij De Ridder: man slaat ruit van garagepoort in

Afgelopen nacht ondernam een persoon een inbraakpoging bij slagerij De Ridder in de Kleemputtenstraat. Daarbij sneuvelde een raam van een garagepoort.
Mozkito Afgelopen nacht ondernam een persoon een inbraakpoging bij slagerij De Ridder in de Kleemputtenstraat. Daarbij sneuvelde een raam van een garagepoort.
Zondagnacht ondernam een persoon een inbraakpoging bij slagerij De Ridder in de Kleemputtenstraat.

Omstreeks 23.30 uur ondernam een man een poging om via de garage het gebouw binnen te dringen. Met veel geweld sloeg hij de ruit van een garagepoort in. “Mijn vrouw werd wakker van het kabaal”, zegt zaakvoerder Rudy De Ridder. “Toen ik uit mijn ruit keek, zag ik een twintiger met een rugzak. Ik riep meteen naar hem, hij stamelde ‘excusez-moi’ en liep vervolgens weg.” De man spurtte weg via een zijweg. Wie de dader is, is voorlopig niet geweten.

Afgelopen nacht ondernam een persoon een inbraakpoging bij slagerij De Ridder in de Kleemputtenstraat. Daarbij sneuvelde een raam van een garagepoort.
Mozkito Afgelopen nacht ondernam een persoon een inbraakpoging bij slagerij De Ridder in de Kleemputtenstraat. Daarbij sneuvelde een raam van een garagepoort.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.