Driedaags event voor Warmste Week met Wim Soutaer, een schlagernamiddag met Davy Gillis en Sergio en een kindernamiddag

Hans Jünger en Riet Stockmans die de kindernamiddag op zaterdag helpt organiseren.
Mozkito Hans Jünger en Riet Stockmans die de kindernamiddag op zaterdag helpt organiseren.
Hans Jünger organiseert eind december een driedaags evenement in GC Warande. Allemaal Warm vindt plaats in het teken van De Warmste Week om geld in te zamelen voor twee goede doelen uit Liedekerke en Roosdaal. Een fuif op vrijdag, een avond vol ambiance op zaterdag en een schlagernamiddag op zondag moeten Liedekerke aan het dansen krijgen.

Hans heeft de afgelopen weken met hulp van verschillende partners een programma in elkaar gebokst, waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Vorig jaar organiseerde Hans al een evenement in Denderleeuw waarbij 15.750 euro winst geschonken kon worden aan de Koning Boudewijnstichting. Dit jaar zal de opbrengst verdeeld worden onder De Valier uit Liedekerke en het MPC Sint-Franciscus uit Roosdaal. Die laatste zou het geld graag investeren in een interactief leerbord, een zogenaamd BelevenisBord, voor onder meer kinderen met leerstoornissen.

Programma

Op vrijdagavond 20 december wordt er vanaf 18 uur gestart met een fuif met onder andere Borokov, Checkpoint Charlie en dj George V. Dansgroepen Jopada en Helicon zetten zaterdag vanaf 11 uur de toon met dansoptredens en gaat er ook aandacht naar kinderen met een beperking. Zo komt ook een oldtimerclub langs waarmee de kinderen een rondrit kunnen maken. ‘s Avonds vanaf 17 uur is het opnieuw feest met onder meer Wim Soutaer & Charles Van Domburg, Vinegar 6 en dj Touchez.

De ‘warmste schlagernamiddag’ start op zondag om 13 uur. Bedoeling is een Vlaams festival te serveren met zowel lokale als nationale vedetten. Sasha en Davy Gilles en Sergio bevestigden intussen al hun komst.

Het volledige programma, ticketverkoop en meer informatie is terug te vinden via de Facebookpagina van het evenement.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.