Corona of niet: sportcoach Danny zet oefeningen voor serviceflatbewoners verder

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De bewoners van de Residentie Paepenberg ontvingen bewegingslessen van hun vaste sportcoach Danny. Een deel van de bewoners deed dat vanaf zijn of haar balkon, anderen konden voldoende afstand houden in de tuin.

Blijven bewegen is belangrijk, ook tijdens de coronacrisis. Danny Houtman, vaste sportcoach bij de bewoners van de serviceflats in de Fabriekstraat, begeleidde twee sessies. Beide sessies gingen bovendien van start met een applaus voor zowel bewoners als medewerkers van Paepenberg, maar ook voor alle zorgverleners in het algemeen.

Nadien werd er eerst aan de straatkant gestart waar de bewoners de oefeningen meededen vanaf hun balkon. De bewoners die aan de achterzijde wonen verzamelden op het grasperkje om daar met aandacht voor de social distancing de bewegingen te volgen. Ook schepen Rita Triest (CD&V) nam deel aan de oefeningen. Houtman is geen onbekende bij Paepenberg want voor de crisis gaf hij ook al wekelijkse turnsessies voor de bewoners. 

De bewoners hielden bewegingsoefeningen onder begeleiding van hun vaste sportcoach Danny Houtman. Ook schepen Rita Triest (CD&V) nam deel aan de oefeningen.
Mozkito De bewoners hielden bewegingsoefeningen onder begeleiding van hun vaste sportcoach Danny Houtman. Ook schepen Rita Triest (CD&V) nam deel aan de oefeningen.
De bewoners hielden bewegingsoefeningen onder begeleiding van hun vaste sportcoach Danny Houtman.
Mozkito De bewoners hielden bewegingsoefeningen onder begeleiding van hun vaste sportcoach Danny Houtman.
De bewoners hielden bewegingsoefeningen onder begeleiding van hun vaste sportcoach Danny Houtman.
Mozkito De bewoners hielden bewegingsoefeningen onder begeleiding van hun vaste sportcoach Danny Houtman.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.