Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen voor zwerfvuilactie in Huwynsbossen

Medewerkers van het Agentschap Natuur en Bos, buurtbeheerders en vrijwilligers van Tordale staken samen de handen uit de mouwen in de Huwynsbossen
RV Medewerkers van het Agentschap Natuur en Bos, buurtbeheerders en vrijwilligers van Tordale staken samen de handen uit de mouwen in de Huwynsbossen
Naar jaarlijkse gewoonte werd een zwerfvuilactie georganiseerd in en rond de Huwynsbossen. Medewerkers van het Agentschap Natuur en Bos, lokale buurtbeheerders en vrijwilligers van Tordale staken er samen de handen uit de mouwen. 

“De resultaten van de actie waren hoopgevend”, legt milieuschepen Steven Bogaert (CD&V) uit. “Alles samen hebben we amper vier vuilniszakken opgehaald. Dat zijn er nog vier te veel, maar toch een pak minder dan de voorbije jaren. Enerzijds zorgt het Agentschap Natuur en Bos doorheen het jaar er ook al voor dat het bos er proper bij ligt. Anderzijds stellen we vast dat er door de nieuwe manier van bermen maaien (bij het maaien van de bermen wordt sinds vorig jaar het afval meteen ook machinaal opgezogen, nvdr) ook minder afval ligt in de bermen rond het bos.” De actie werd afgesloten met een barbecue. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.