Exclusief voor abonnees

Veroordeelde pedofiel die bijkluste als Sinterklaas vliegt opnieuw in de cel: “Voorwaarden worden al te vaak niet nageleefd”

Alois B. kroop in de huid van Sinterklaas. Aan zijn zijde het 13-jarige meisje waarmee hij destijds een relatie had, ondertussen is ze 16 jaar
RV Alois B. kroop in de huid van Sinterklaas. Aan zijn zijde het 13-jarige meisje waarmee hij destijds een relatie had, ondertussen is ze 16 jaar
De 35-jarige charmezanger en André Hazesimitator die begin dit jaar veroordeeld was voor het bezit van kinderporno en aanranding van een 13-jarig meisje zit opnieuw in de cel. Hij had bijgeklust als Sinterklaas en volgens het Kortrijkse parket schond hij daarmee de voorwaarden na zijn veroordeling, waarbij hij geen contact meer mocht hebben met minderjarigen. “Voorwaarden worden al te vaak overtreden”, stelt gerechtspsychiater Hans Hellebuyck vast.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • josianne keppens

  en dat laten ze terug los!

 • Eddy van Dorst

  Gewoon een ziekelijk land zonder gerecht en een Oen aan het roer van justitie

 • Jonathan Wouters

  België, waar pedofielen vrijgelaten en terroristen teruggehaald worden. Waar met rellende scholieren word onderhandeld en criminele jeugdbendes á volonté plunderen en geweld plegen. Waar corrupte politici ontslagvergoedingen krijgen en ons land te grabbel gooien. Een mens zou er moedeloos van worden ware het niet dat er beterschap achter de horizon ligt.

 • Johan Van den Bergh

  Heel logisch ... voorwaarden schenden is boeten !

 • Anthony van der Borght

  Het is dat ze niet lang genoeg in de cel gebleven zijn.. en dat ze erom vragen .