Turfhauwetocht van de Margrietestappers

De Margrietestappers doen onder andere domein Groenhove in Torhout aan
RV De Margrietestappers doen onder andere domein Groenhove in Torhout aan
Wandelclub De Margrietestappers organiseert op dinsdag 6 augustus de achtste editie van de jaarlijkse Turfhauwetocht. Langs rustige paden wordt richting domein Groenhove in Torhout gestapt. 

Wandelaars kunnen kiezen tussen afstanden van 6, 9, 12, 15, 20 en 25 kilometer. Op aanvraag is er een warme maaltijd mogelijk. Inschrijven en starten kan tussen 7 en 15 uur in Feestzaal Turfhauwe in de Kasteelstraat 69. Een van de drie wandellussen komt voorbij het station van Lichtervelde. Wandelaars die met de trein komen, kunnen vanaf het station die lus volgen tot aan de startplaats op 3,9 kilometer.  Leden betalen 1,50 euro inschrijvingsgeld, niet-leden 2,5 euro. Kinderen jonger dan twaalf jaar wandelen gratis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.