Tegen vangrail langs E403 tijdens verhuis

De Rover en de aanhangwagen belandden in de vangrail.
LSI De Rover en de aanhangwagen belandden in de vangrail.

Een 59-jarige Roemeense automobilist is zondagochtend iets voor 9u met zijn Rover en aanhangwagen langs de E403 in Lichtervelde tegen de vangrails beland. De man zat samen met zijn echtgenote in de wagen. Beiden bleven ongedeerd. Ze pendelden tussen Kortrijk en Damme voor de verhuis van hun inboedel.

Voor de derde en laatste keer reed de man van Kortrijk naar Damme om de laatste resten inboedel in de omgekeerde richting te verhuizen. Tussen de afrit in Lichtervelde en de oprit in Torhout begon zijn drie-assige aanhangwagen plots te dansen op het natte wegdek. “In drie seconden trok de aanhangwagen mijn auto rechts tegen de vangrails”, aldus de automobilist. “Ik reed nochtans niet snel, 70 of 80 km/u.” Zowel zijn Rover als de aanhangwagen moesten getakeld worden. Door het ongeval bleef de rechterrijstrook richting Brugge een tijdlang voor alle verkeer afgesloten. Dat zorgde niet voor verkeershinder.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.