Soepverkoop en solidariteitsactie leveren 1.150 euro op voor kinderen in armoede

Jozef Vancauwenberghe (ACV) en Jackie Coppens (OKRA) overhandigden samen met enkele bestuursleden de opbrengst van beide acties aan schepen Ann Gunst.
RV Jozef Vancauwenberghe (ACV) en Jackie Coppens (OKRA) overhandigden samen met enkele bestuursleden de opbrengst van beide acties aan schepen Ann Gunst.
Tijdens de ‘Soep Doet Goed’-actie van ACV Lichtervelde eind november werd 289 liter soep verkocht op de parking van supermarkt Spar, goed voor een mooi bedrag van 900 euro. Tegelijk organiseerde OKRA Lichtervelde een solidariteitsactie, die nog eens 250 euro opbracht. 

De voorzitters van ACV en OKRA hebben onlangs de opbrengst van beide initiatieven overhandigd aan zorgschepen Ann Gunst (CD&V). Het geld zal via het Sociaal Huis gebruikt worden om speelgoed te kopen voor Lichterveldse kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben. Zo kunnen ook die gezinnen genieten van mooie eindejaarsfeesten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.