Sinterklaas komt naar Lichtervelde... met de trein

Het is een jaarlijkse traditie in Lichtervelde: de Sint begroet de kindjes op het perron in Lichtervelde.
Joke Couvreur Het is een jaarlijkse traditie in Lichtervelde: de Sint begroet de kindjes op het perron in Lichtervelde.
Het is nog even geduld hebben, maar de eerste folders van speelgoedwinkels zitten al in de bussen en de stoomboot uit Spanje is bijna vertrekkensklaar. Op uitnodiging van de Burgersgilde komt Sinterklaas straks ook weer naar Lichtervelde... met de trein.

Op zondag 24 november wordt om 13.50 uur verzameld aan zaal De Burgersgilde om in stoet onder begeleiding van de harmonie de Sint op te wachten aan het station. De trein wordt om 14.20 uur verwacht. Na een uitgebreide begroeting trekt de stoet onder begeleiding van de harmonie naar de zaal van De Burgersgilde, waar om 15 uur een Sinterklaasshow start. Danceteam Powerdancers en jeugdensemble JEL bijten de spits af, daarna nemen Dippy en Doppy het over. Ieder kindje krijgt een zak snoep en een geschenkje. Alle kinderen die meegedaan hebben aan de kleurwedstrijd, krijgen een extra attentie. 

Kaarten voor de show kosten zes euro en zijn te koop in Café De Burgersgilde en bij Keurslager Vanderper. Op dezelfde locaties liggen ook inkleurblaadjes voor de kleurwedstrijd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.