Opendeur en moederdagontbijt bij Oxfam Lichtervelde

RV
De Oxfam-wereldwinkel van Lichtervelde heeft een druk weekend voor de boeg. Op zaterdag 11 mei houdt de winkel in de marktstraat een opendeurdag en op zondag 12 mei verwennen de jongeren van de Wereldwinkel de mama’s met een moederdagontbijt in OC De Schouw.

De World Fair Trade Day op zaterdag 11 mei willen de vrijwilligers van OWW Lichtervelde niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Onder het motto ‘wij hebben een fair boontje voor jou’ kan iedereen die dag kennis maken met het uitgebreide koffieassortiment van de wereldwinkel. De winkel in de Marktstraat 26 is open tussen 9 en 12 uur en tussen 14 en 17 uur.

De volgende morgen is het moederdag en dan verwennen de Oxfam Wereld Winkel-jongeren iedereen met een Moederdagontbijt in OC De Schouw. Speciaal voor de vroege vogels hebben de jongeren het ontbijt vervroegd. De eerste koffiekoeken worden al vanaf 7.30 uur geserveerd. Nog op zondag verzamelen de vrijwilligers om 11.20 uur aan het station van Lichtervelde om er samen te vertrekken naar de mars voor het klimaat en sociale rechten van vzw Hart boven Hard in Brussel.

Kaarten voor het moederdagontbijt zijn nog tot en met dinsdag 7 mei te bestellen in de wereldwinkel, via mail naar Kaat.Vandenbussche@live.be of telefonisch op 0471/05.09.67. Volwassenen betalen 10 euro, kinderen 8 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.