Lichtervelde gaat voor vierde overwinning op rij in 10.000-stappenclash

Lichtervelde gaat opnieuw voor de winst in de 10.000-stappenclash.
Sam Vanacker Lichtervelde gaat opnieuw voor de winst in de 10.000-stappenclash.
De regionale ‘10.000'-stappenclash barst op 1 mei weer los. Een maand lang dagen verschillende gemeentes elkaar daarbij uit om zoveel mogelijk stappen per dag te zetten. Lichtervelde won al drie jaar op rij en gaat voluit voor een vierde overwinning.

Om de actie kracht bij te zetten en het wandelen te promoten, pakken gemeente en OCMW uit met een aantal acties. Het startschot wordt gegeven op 4 mei met een wandeling van zeven kilometer, waarbij er twee tussenstops gepland zijn met respectievelijk koffie en soep. Starten kan tussen 9 en 10 uur aan LDC De Ploeg. Inschrijven kost tien euro en kan in De Ploeg of of 051/70.84.70.

Verder worden elke dinsdag in mei drie foto’s op de Facebookpagina van De Ploeg geplaatst die een hint geven over de locatie van ‘De Gouden Wandelschoen’. Wie de schoen als eerste vindt en terug brengt naar De Ploeg wint een waardebon van tien euro. Bijkomende voorwaarde is wel dat de vinders ook een foto van de schoen meenemen waarop ook zijn of haar fiets zichtbaar is. Wie met de wagen op zoek wil gaan naar de schoen kan het dus vergeten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.