Exclusief voor abonnees

Hans verloor 10 jaar geleden zoon Maxim (16) aan kanker, nu organiseert hij vakanties aan zee voor gezinnen van patiënten

Hans Hooyberg huurt met zijn vzw appartementen aan de kust die hij ter beschikking stelt aan kankerpatiëntjes via het kinderkankerfonds.
Florian Van Eenoo Photo News Hans Hooyberg huurt met zijn vzw appartementen aan de kust die hij ter beschikking stelt aan kankerpatiëntjes via het kinderkankerfonds.
Lichterveldenaar Hans Hooyberg verloor tien jaar geleden zijn zestienjarige zoon Maxim aan kanker, maar uit dat verlies groeide iets moois. Hij stichtte de vzw Kiekafobee en bood met de vzw al meer dan vijfhonderd gezinnen met kinderen met kanker een leuke vakantie in een appartement  aan de Belgische kust. “Het was Maxim die vroeg om gewoon eens naar zee te gaan. De tijd die we er doorbrachten was van een onschatbare waarde.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.